Skip to content

News

”Cabin disinfected. Ready to board”

Industriflyg är ett privat alternativ till det reguljära affärs- och transportflyget. Under den rådande pandemin har företaget lyckats upprätthålla en mycket viktig samhälls­funktion genom att kunna säkra flygtransporter åt både näringslivet och staten.
En av åtgärderna har varit att kabinerna inför varje flygning desinficerats genom ett väl beprövat system från Skandinavisk BioHygienTeknik AB (BHT).

Flygsäkerheten är och har alltid varit högsta prio­ritet för Industriflyg. I samband med att COVID-19 började spridas globalt inledde Industriflyg och BHT ett samarbete för att erbjuda flygmarknadens säkraste kabiner. BHTs system är optimalt för att desinficera Industriflygs flygplan och helikoptrar mot virus och bakterier. Industriflyg har därför kunnat upp­rätthålla säkra persontransporter, humanitära
“special missions”,sjukv√•rdstransporter, special¬≠frakter och andra icke regulj√§ra flygningar, s√•v√§l lokalt som globalt.

Tekniken som BHT tillhandahåller är ursprungligen framtagen för att skapa helt sterila miljöer inom sjukvården. Metoden har sedan anpassats till besöksnäringens behov av smittofria miljöer och BHT har blivit en nyckelleverantör för ett flertal ledande hotell och konferensanläggningar Industriflyg är baserat på Bromma i Stockholm med egen gate och hangarer, redo att flyga vart som helst i världen. Vi berättar gärna mer. Kontakta ifly@industriflyg.com.

BioHygienTeknik

BioHygienTeknik